volvo

Nebim levert eerste Volvo FH Aero aan Kempen Transport

Volvo 17-07-2024

Kempen Transport uit Venlo heeft een nieuwe Volvo FH Aero 6x2-trekker in gebruik genomen. De Volvo FH Aero combineert optimale aerodynamica en brandstofefficiency met comfort voor de chauffeur. De truck is geleverd door Nebim Venlo.

De zuinigste serie ooit

Kempen Transport, gestart in 1928, is specialist in geconditioneerd transport van groente en fruit in binnen- en buitenland. Om kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen, zet het bedrijf in op een modern wagenpark. De nieuwste aanwinst in de vloot is een Volvo FH Aero Globetrotter XL 6x2-trekker. Voor Nebim en Kempen Transport is deze eerste Volvo FH Aero een primeur.

De Volvo FH Aero is onderdeel van de nieuwe Volvo Aero-range: de zuinigste serie die Volvo Trucks ooit heeft ontwikkeld voor langeafstandstransport. De truck heeft een aerodynamisch design. Zo is de cabine van de Volvo FH Aero 24 centimeter langer dan die van een standaard Volvo FH. Dat zorgt voor een sterk verbeterde aerodynamica en dus een lager brandstofverbruik.

Zoals altijd is de trekker voorzien van spuitwerk in de bekende Kempen huisstijl door TCD uit Kelpen. Tevens werd een nieuwe Schmiz koeloplegger geleverd door PNO uit Venlo.

Ook nieuw: Camera Monitor System voor perfect zicht

In de Volvo FH Aero zijn de conventionele buitenspiegels vervangen door een geavanceerd Camera Monitor System. Deze innovatie verbetert het zicht van de chauffeur en draagt bij aan optimale aerodynamica. De chauffeur kan de beelden zien op schermen in de cabine.

Volvo FH Aero Kempen Transport header

Comfort en veiligheid

Comfort voor de chauffeur en optimale veiligheid waren ook belangrijke eisen bij de configuratie van de truck. De Volvo FH Aero van Kempen Transport is uitgerust met de ruime Globetrotter XL-cabine die van alle comfort is voorzien. Ook is de truck voorzien van alle mogelijke veiligheidsopties.

Over Kempen Transport

Kempen Transport is specialist in geconditioneerd vervoer van groente en fruit. Het bedrijf verzorgt, vanuit Venlo, dagelijks transporten in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Italië. Daarvoor heeft Kempen Transport een vloot van meer dan 250 speciale trekkers en trailers met gedifferentieerde gekoelde laadvermogens. Kwaliteit die wordt ondersteund door deskundige, betrokken medewerkers.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Volvo FH Aero?

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu