volvo Renault Trucks

Nebim investeert in kwaliteit met eigen technisch trainers

22-03-2017

Kwaliteit leveren en behouden. Dat is onlosmakelijk verbonden aan de totale transportservice die Nebim biedt. Daarom gaan we vanaf heden ons werkplaatspersoneel structureel opleiden met eigen technisch trainers. Zo voorzien we, in samenwerking met Volvo Trucks, ook zelf onze monteurs van de specifieke kennis en kunde die vereist is voor alle werkzaamheden aan uw Volvo-truck.

Zowel in Nederland als in België heeft Nebim een technisch trainer in dienst. Jeroen Steeghs zal de taken in Nederland op zich nemen en Jochem Pannecoucke zal dit in België gaan verzorgen. Dit betekent dat monteurs ‘on the job’ gecoacht worden. Leerlingmonteurs worden intensief begeleid en ontvangen studieondersteuning. Daarnaast worden nieuwe medewerkers efficiënt ingewerkt en tot slot raken onze werkplaatsen steeds verder geoptimaliseerd, door middel van grondige analyses.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu