volvo Renault Trucks

Nebim Groep stelt preventieve maatregelen in om uw logistieke proces draaiende te houden

16-03-2020

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het indammen van het coronavirus hebben de directie en het management van Nebim Groep besloten om bepaalde preventieve maatregelen te treffen om uw en onze bedrijfsvoering draaiende te houden.

  • Onze monteurs, collega’s bij de balie en overige medewerkers werken reeds volgens een hygiëne-protocol en vanaf vandaag (16-3) wordt fysiek contact tijdens onze werkzaamheden tot het minimale beperkt.
     
  • De werkplaats is vanaf vandaag (16-3) tot nader berichtgeving alleen toegankelijk voor servicemedewerkers van Nebim Groep. Mocht een chauffeur wachten op een reparatie dan kan hij of zij wachten in de voor hem/haar aangegeven ruimte. Hierbij moet rekening worden gehouden met ons hygiëne-protocol.
     
  • Te woord staan van klanten en leveranciers aan de balie blijft mogelijk. Wij vragen uw medewerking door achter de gele streep plaats te nemen zodat er voldoende afstand is.
     
  • Overleggen met uw contactpersonen van onze sales of serviceafdeling zullen zoveel mogelijk via digitale kanalen of telefonisch worden uitgevoerd. Via deze communicatiekanalen zijn we ook altijd bereikbaar.

We bekijken wekelijks of de getroffen maatregelen voldoende zijn en/of moeten worden aangepast.

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze maatregelen. Voor ons is het belangrijkste dat wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen door ons steentje bij te dragen aan het indammen van het coronavirus en uw en onze bedrijfsvoering niet in gevaar brengen.

Vragen?

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij Nebim Groep.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu