volvo Renault Trucks

Renault Trucks T als 200ste truck

07-07-2015

Kuypers Neer uit het Limburgse Neer heeft onlangs de eerste Renault Trucks T aangeschaft. De Renault Trucks T low trekker heeft 430 pk en wordt ingezet voor de belevering van bouwmaterialen binnen Nederland. De aflevering kreeg een extra feestelijk tintje doordat het de 200ste truck voor Kuypers Neer betrof. De truck werd geleverd door Renault Trucks-dealer Nebim Groep uit Weert.

Vooral de lage kosten van het voertuig waren voor Kuypers Neer doorslaggevend in de keuze voor de Renault Trucks T. “De prijs-kwaliteit verhouding van de Renault Trucks T is uitstekend. De afwerking van de truck is van hoog niveau en het brandstofverbruik is gunstig. Aangezien wij vorig jaar onze tweede Lean and Green award hebben gewonnen, is vooral dat laatste voor ons uitermate belangrijk. Het draagt bovendien bij aan positieve totale kosten”, verklaart Fernando Kuypers, Directeur van Kuypers Neer.

LZV-combinatie

De Renault Trucks T 4x2 low trekker met 430 pk wordt ingezet voor de belevering van bouwmaterialen. De truck rijdt voornamelijk binnen Nederland, maar kan ook in de rest van Europa worden ingezet. Het voertuig kan ook als LZV combinatie worden ingezet. “Om de CO2-uitstoot te reduceren, hebben wij verschillende LZV-combinaties in ons wagenpark. Dit is de eerste Renault Trucks T LZV-combinatie en hij bevalt prima”, verklaart Fernando Kuypers.

De truck is gefinancierd via Renault Trucks Financial Services waar ook een verzekering werd afgesloten. Kuypers Neer heeft goede ervaringen opgedaan met de service van Renault Trucks-dealer Nebim Groep. “Nebim levert een uitstekende service en neemt het onderhoud van zowel de trekker als aanhanger voor zijn rekening. Daarnaast is het prettig dat het dealernetwerk van Renault Trucks nu is vergroot. Het is prettig dat er altijd een Renault Trucks-servicedealer met een hoog serviceniveau in de buurt zit”, besluit Fernando Kuypers.

Kuypers Neer

Kuypers Neer is een dynamisch bedrijf waar kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Het bedrijf is gespecialiseerd in het transport binnen de Benelux, maar verzorgt ook internationale transporten. Kuypers Neer vervoert machines, tuinproducten, pallets en kisten, maar verzorgt ook winkeldistributie en evenementenlogistiek. Het bedrijf beschikt over circa 40 trucks van diverse fabrikanten.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu