volvo Renault Trucks

Houd uw Volvo-truck 100% Volvo

07-07-2015

Hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs, eenvoudige montage en aandacht voor het milieu. Dit zijn de belangrijkste voordelen voor Volvo-ruilonderdelen. De componenten worden gereviseerd en hebben dezelfde of zelfs hogere specificaties, alsmede dezelfde garantievoorwaarden en –termijn als originele onderdelen. U houdt uw Volvo-truck op een kostenefficiënte manier Volvo.

Er zijn vier redenen om te kiezen voor originele onderdelen van Volvo Trucks.

1. Alleen originele Volvo-onderdelen zorgen ervoor dat u uw klanten de betrouwbaarheid kunt bieden die zij wensen.

2. De concurrerende prijzen van Volvo-ruilonderdelen verzekeren u ervan dat het onderhoud van uw truck economisch verantwoord is.

3. Het werk aan uw truck wordt gedaan in volledig geëquipeerde Volvo Trucks-werkplaatsen door gekwalificeerde Volvo-trucktechnici.

4. Originele Volvo-onderdelen minimaliseren uw risico. De kwaliteit is onderscheidend en zorgt voor langetermijnprestaties van uw voertuig. Ieder Volvo-ruilonderdeel heeft 12 maanden internationale garantie.

Dit zijn de belangrijkste voordelen voor Volvo-ruilonderdelen. De componenten worden gereviseerd en hebben dezelfde of hogere specificaties, alsmede dezelfde garantievoorwaarden en –termijn als originele onderdelen. U houdt uw Volvo-truck op een kostenefficiënte manier Volvo.

De originele onderdelen die Volvo Trucks produceert zijn van een extreem hoge kwaliteit. Wanneer een onderdeel tijdens onderhoud vervangen moet worden, is het verspilling om een afgemonteerd onderdeel te vernietigen. Om exact die reden heeft Volvo Trucks sinds 1940 een ruilsysteem voor originele Volvo onderdelen.

Kwaliteitswaarborg Volvo-ruilonderdelen

De onderdelen worden ingezameld bij de Volvo Trucks-dealers en na binnenkomst volledig gedemonteerd en op kwaliteit gecontroleerd. Alle slijtagedelen, zoals pakkingen en afsluitingen worden vervangen. Technisch worden de onderdelen op de laatste stand van de techniek gebracht, om vervolgens opnieuw geassembleerd te worden. Daarna volgen nog eens uitgebreide kwaliteitstesten om er zeker van te zijn dat de onderdelen exact dezelfde kwaliteit hebben als nieuwe, met dezelfde of zelfs hogere specificaties. Daarom hebben Volvo-ruilonderdelen ook dezelfde garantievoorwaarden en –termijn. Een Volvo-ruilonderdeel is de beste manier om uw Volvo-truck te onderhouden, zonder dat er concessies worden gedaan aan de prestaties van het voertuig. Bijkomend voordeel is dat het ruilsysteem van Volvo Trucks ervoor zorgt dat tot 85% minder grondstoffen gebruikt worden bij de productie van onderdelen. En dat is naast winst voor u, ook een enorme winst voor het milieu.

Veel keuze

Er zijn Volvo-ruilonderdelen voor de aandrijflijn, zoals motoren, cilinderkoppen, brandstofpomp en versnellingsbak. Maar ook remklauwen, het elektrische systeem en de klimaatbeheersing.

De pluspunten van Volvo-ruilonderdelen:

  • Lagere kosten voor originele kwaliteit
  • Veel keuze
  • Strenge kwaliteitscontrole
  • 85% minder grondstofgebruik
  • Winst voor het milieu

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu