volvo Renault Trucks

Geslaagd stageproject bij Nebim gaat dienst doen als leermiddel

18-06-2020

Voor hun stageproject bij Nebim hebben de Belgische studenten Koen en Michiel hun laadklepproject in Weert (NL) afgerond en gepresenteerd. Tijdens dit project is een werkende laadklepopstelling gemaakt inclusief docentenhandleiding. Er zijn diverse storingen ingebouwd voor didactische doeleinden. De heren hebben met dit eindproject hun professionele bachelor behaald! 

De laadklep wordt nu op de Truck Academy (MBO Automotive Center) geplaatst en zal hier dienst doen als leermiddel. De Truck Academy is onderdeel van Summa Automotive. Het doel van de academy is om de kwaliteit van studenten MBO Bedrijfsautotechniek te verbeteren. Truckdealers uit Brabant en Limburg (waaronder Nebim Groep) stellen lesmateriaal en leermeesters beschikbaar, zodat het onderwijs optimaal aansluit op de praktijk. De laadklep is hier een mooi voorbeeld van. Naast het gebruik door MBO opleidingen kan de laadklep ook gebruikt worden tijdens examens van de opleiding tot LPK Keurmeester.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu