Chauffeursdagen bij Transmission

Maar liefst 32 chauffeurs van Transmission uit Weert bezochten de speciaal voor hen georganiseerde Chauffeursdagen. Het programma is door Nebim Business Solutions samengesteld in overleg met Transmission en door de CBR goedgekeurd voor Code 95.

De chauffeurs werden onder meer op een onderhoudende manier bijgespijkerd over de meest actuele verkeerswetgeving. Ook werd er aandacht besteed aan schadepreventie en schadeafhandeling. Een belangrijk item, omdat de verzekering alleen rechtstreekse schade vergoed en de bijkomende kosten zoals stilstand en administratieve uren voor rekening van de transportonderneming komen. Een efficiënte afhandeling kan dus veel geld besparen!

Als derde stond een rondgang langs de nieuwste technieken en systemen op de Volvo-trucks op het programma, toegespitst op de voertuigen waar de chauffeurs zelf dagelijks mee rijden. Tot slot konden de deelnemers hun stuurmanskunsten beproeven op het behendigheidsparcours.

In overleg met Transmission heeft Nebim Business Solutions ook voor negen chauffeurs van Renault Masters, waarvoor Code 95 geen verplichting is, een chauffeursdag gegeven waarbij het veilig en netjes omgaan met het bedrijfsmateriaal centraal stond.

De chauffeurs betoonden zich enthousiast over de Chauffeursdagen. Driver Trainer Wil Jochems: “Door het programma te baseren op de vraag en de eigen voertuigen van het bedrijf, hebben de deelnemers er echt iets aan in hun dagelijkse werkzaamheden. Dat krijg ik direct na afloop terug van de deelnemers. Bij elke sessie was iemand van het management aanwezig, en ook zij waren uiterst positief.”

Wilt u meer informatie over onze maatwerk trainingen? Neem dan contact op met

Wil Jochems

Trainer Nebim Business Solutions

e-mail: business-solutions@nebim.eu