volvo Renault Trucks

Afleverperformance van 99%

03-05-2018

Met een vernieuwing van bijna het totale wagenpark is TransMission Weert weer klaar voor de toekomst, deels betreft het vervanging en deels uitbreiding. Bianca Princen, wagenparkbeheerder: “Wij zien een grote toename van het werk in onze sector.”

Na een aantal mindere jaren zit de sector weer in de lift. Begin oktober is TransMission Weert verhuisd naar een nieuwe locatie op de Graafschap Hornelaan. Dat heeft geresulteerd in meer crossdockfaciliteiten en de aanschaf van een nagenoeg nieuwe vloot, bestaande uit negen Renault D-trekkers en zeven Renault Masters. Het wagenpark bestaat daarnaast uit negen bakwagens (zowel Volvo als Renault), tien city-trailers, dertien 13,60 meter opleggers en één wipkar. De grotere opleggers worden voornamelijk ’s nachts ingezet voor transport tussen de verschillende TransMission vestigingen. “In de nacht gaan de zendingen met line hauls naar de verschillende depots. Via het interne transportnetwerk van TransMission komen de goederen dan hier binnen en worden verdeeld over onze trucks. Het is een bijzonder goed geoliede machine.”

Positieve ontwikkeling

Bianca Princen: “De laatste maanden zijn uitzonderlijk positief. We zien een toename in alle facetten van ons bedrijf. Het meest in het oog springend is de toename in het stukgoedvervoer. Het is niet zozeer dat het klantenbestand toeneemt, maar vooral het volume van onze bestaande verladers. Je ziet dat de economie groeit. Dat merk je ook aan de druk bij de planning. Vijftig pallets per dag meer leveren, maakt een groot verschil. Dan wordt het puzzelen en wordt je flexibiliteit op de proef gesteld. Maar we komen er altijd uit, we doen wat we onze klant beloven. We hebben niet voor niets een afleverperformance ‘in één keer goed binnen 24 uur’ van nagenoeg 99%.”

Partnerschap met Nebim

Als wagenparkbeheerder heeft Bianca veel contact met Nebim Weert. “Zij begeleiden ons uitstekend. Dat heb ik ook weer gemerkt aan het aankooptraject dat we net achter de rug hebben. Belangrijker is echter de service die zij leveren. Op alle voertuigen hebben we een onderhoudscontract, waarbij Nebim zeer proactief optreedt. We horen van hen wanneer een truck naar binnen moet, zij nemen ons echt de zorg voor het wagenpark uit handen. Ook preventief door middel van schadepreventie-programma’s.”


Over Transmission

TransMission is het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in Nederland, België en Luxemburg. De achttien partners verzorgen met 1.200 medewerkers en 500 vrachtwagens dagelijks 20.000 zendingen. Daarmee is TransMission specialist in fijnmazige distributie van pakjes, pakketten tot pallets. De aangesloten transport- en distributiebedrijven beschikken in totaal over 40.000 m2 overslagruimte en 70.000 m2 opslag- en magazijnruimte.

afleverperformance-van-99-lijst.jpg

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu