volvo

Afgeleverd aan Willemen Infra

Voor het weekend mochten we een oprijwagen afleveren bij Willemen Infra in Drongen. Willemen heeft gekozen voor een Volvo FM 6x2 met een 330 pk motor. Deze oprijwagen heeft een ruime laadbrug en is voorzien van verschillende verlichtingselementen, zoals LED zwaailichten, laadbakverlichting en meerdere Strobo's aan de voor- en achterkant. Daarnaast zijn een achteruitrijcamera en een dodehoekcamera geïnstalleerd.

Willemen draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid. Anderzijds in het belang dat ze hechten aan de impact van hun activiteiten op het milieu en de maatschappij. Ze beschikken ook over eigen recyclingsites waardoor ze een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. De Volvo FM blijkt een uiterst geschikte keuze voor Willemen, maar ook voor bedrijven in het algemeen die zich richten op duurzaamheid en milieu. De FM is ontwikkeld om zo min mogelijk stikstof uit te stoten, zo min mogelijk brandstof te verbruiken en toch optimaal te presteren.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu