renault

Afgeleverd aan Wijlhuizen BV

Wij hebben een stoere Renault Master RED edition mogen afleveren bij Wijlhuizen BV Truck- en trailerdelen in Venlo! Voor het bezorgen van de onderdelen aan hun klanten heeft Wijlhuizen gekozen voor comfort voor de chauffeur. De keuze viel op een automaat met 150 pk. Met de automaat kan de chauffeur zich optimaal concentreren op de weg. Met een groot laadruim en een lage laaddrempel is deze Master de ideale werkomgeving voor de chauffeur.

Wijlhuizen is een toonaangevende leverancier van truck- en traileronderdelen, met 7 verkoopvestigingen en 100 medewerkers door het hele land. Wijlhuizen levert onderdelen voor trucks, trailers en bussen, maar ook alle benodigdheden, gereedschappen en diagnose apparatuur voor werkplaatsen. Klanten van Wijlhuizen zijn vrije garages, zelfreparerende fleetowners, merkendealers en carrosseriebedrijven.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu