renault

Afgeleverd aan WEBU Environment

We hebben een prachtige Renault Master Red EDITION mogen afleveren aan WEBU Environment! Deze Renault Master Red EDITION met 165 pk, dubbele cabine en open laadbak is weer een mooie uitbreiding van hun huidige wagenpark. In samenwerking met Van den Born Carroserie in Waalwijk is gekozen voor een lichte laadbak en een korte wielbasis, waardoor deze Master een zeer wendbare auto is. Hij zal op veel festivalterreinen in Nederland, België en Duitsland te zien zijn. Er is genoeg ruimte om met 7 personen naar een festival te rijden en ook nog de eigen aanhangwagen met toebehoren mee te nemen.

WEBU Environment is een bedrijf met ruime ervaring in de evenementen- en afvalbranche. In de loop der jaren zijn zij steeds verder gespecialiseerd in reiniging van grootschalige outdoor evenementen. Door uitgebreide kennis en ervaring, gespecialiseerde machines en een vast team medewerkers, is WEBU in staat om ieder evenement ook op het gebied van milieu en omgeving tot een succes te maken.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu