volvo

Afgeleverd aan Verhuurbedrijf Lumar

Afgelopen week mochten wij een afleverbezoek brengen aan Verhuurbedrijf Lumar, al jaren een trouwe Nebim-Volvo klant. Lumar is actief in de verhuur van een ongekend groot assortiment professionele machines, gereedschappen, hulpmiddelen en voorzieningen voor de Bouw, Industrie, Doe-het-zelver en de Party- & Evenementen-verhuur. Dat doen ze inmiddels al 35 jaar! Het jaar 2020 is voor hen dus een bijzonder jaar. Bij een dergelijk jubileum is een prachtige nieuwe truck een top cadeau voor jezelf!

In het kader van het jubileum is, in samenspraak met Luc Haegens (eigenaar) en chauffeur Rick Titulaer, een werkelijk unieke “jubileum editie” van een Volvo FH 6x2 voorloopastrekker in gebruik genomen. Niet alleen af-fabriek is de truck uiterst compleet uitgevoerd met onder andere Volvo I-save, maar ook aan de styling is gedacht. De kleuren van de huisstijl, verschillende verlichtingselementen en een persoonlijk tintje in de vorm van een quote in het Limburgs maken dit een prachtige toevoeging voor jubilerend Lumar. Een eindresultaat dat er zeker mag zijn!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu