volvo

Afgeleverd aan Vanheede Environmental Logistics

Onlangs mochten we niet één, maar twee nieuwe Volvo FM's afleveren bij Vanheede Environmental Logistics! Een mooie nieuwe toevoeging aan het al zo indrukwekkende wagenpark van Vanheede. Vanheede zet in op duurzaam ondernemen. Voor hen betekent dit "Met een minimale impact op de omgeving de beste resultaten behalen". De FM sluit hier perfect op aan. De Volvo FM is namelijk ontworpen om flexibel en efficient te zijn en daarbij een zo laag mogelijk brandstofverbruik te hebben. Tevens voldoet hij aan de strengste milieueisen tot dusver: emissie van stikstofoxiden is met 80% verlaagd en de uitstoot van roetdeeltjes is gehalveerd.

Wist je dat Vanheede de afvalpartner voor de verwerking van gevaarlijke en niet-gevaarlijke stoffen bij Volvo Group België is? Duurzaamheid is voor Volvo zeer belangrijk. Volvo zoekt steeds naar verbeteringen van de processen, zodat hun afvalberg kleiner wordt. Hetgeen nog overblijft willen ze op de juiste manier laten verwerken, zodat de materialen opnieuw gebruikt kunnen worden in industriële processen. Een "match made in haeven" dus!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu