volvo

Afgeleverd aan Van den Hende Transport NV

Van den Hende heeft er een nieuwe krachtpatser bij!

Van den Hende mocht een nieuwe Volvo FH13 4x2 I-Save in ontvangst nemen. Deze Volvo Truck met D13TC-motor (Turbo Compound) en 500 pk is ontworpen om in elke fase optimaal gebruik te maken van de beschikbare energie. Daarnaast beschikt hij over brandstofefficiënte achterassen en schakelt hij de motor uit bij stationair draaien. Dankzij I-Cruise en I-Roll wordt de snelheid aangepast om het brandstofverbruik te verlagen. Al deze technologieën dragen eraan bij dat dit een uiterst zuinige en een milieuvriendelijkere truck is.

Van den Hende is een familiebedrijf gegroeid van vader Aimé en moeder Maria tot dochter Carine en zoon Luc. Ze rijden met verschillende transporten, van kippers tot walkingfloors tot baché. De ladingen variëren van suikerbieten tot graan, van staal tot kabels en veel meer. Hun zeer omvangrijke vloot telt meerdere prachtige Volvo Trucks. Hun nieuwe FH I-Save past perfect in het rijtje thuis.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu