volvo

Afgeleverd aan Van den Hende Houthandel

Klant blij, Nebim blij! Wij mochten deze grijze parel afleveren bij Van den Hende in België. Van den Hende heeft van origine een houthandel in Harelbeke, maar sinds inmiddels 20 jaar voeren zij ook de merknaam EWP, Engineered Wood Products, in Kuurne. Binnen dit merk hebben zij zich gespecialiseerd in vloer- en wandbekleding voor bestelwagens en de levering van vloerplaten voor opbouw van trailers en chassis-cabines.

De prachtige Volvo FL in de huisstijlkleuren van EWP beschikt over een 8 meter lange laadkast met handige schuifgordijnen. Tevens is hij voorzien van een groot Snooper display waar de beelden van de navigatie en de achteruitrijcamera extra goed op te zien zijn.

Van den Hende heeft samen met Vlamygrip Schuifvrije Laadoppervlakken uit Brugge een speciale antislipvloer op houten platen ontwikkeld die zij natuurlijk meteen ook in hun nieuwe truck hebben toegepast.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu