volvo

Afgeleverd aan Van den Eerenbeemt Fourage

Recent mocht Nebim vanuit de vestiging Weert een nieuwe Volvo FH 4x2 trekker afleveren aan Van den Eerenbeemt Fourage uit Liessel. Van den Eerenbeemt Fourage is een familiebedrijf dat zich al meer dan 25 jaar bezighoudt met de in- en verkoop en transport van fourages, strooisels en meststoffen. Het bedrijf is hiermee een bekend gezicht geworden bij vele veehouders, maneges, tuinders en andere bedrijven.

Het betreft hier een uiterst fraaie en complete Volvo FH trekker welke is voorzien van de Volvo Trucks “I-Save” aandrijflijn en hiermee een perfecte combinatie biedt van ultiem rijcomfort en een uitmuntend brandstofverbruik. Buiten de complete af-fabriek uitrusting is de truck volledig in eigen beheer bij Nebim Groep gebouwd. De vestiging in Weert heeft de aankleding van de truck gedaan en vanuit de vestiging in Gent (B) is het spuitwerk verzorgd!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu