renault-trucks

Afgeleverd aan Twan Knoops Transport

Een plaatje voor Twan Knoops Transport!

Twan Knoops is ongeveer 25 jaar eigenrijder. Hij rijdt al jaren als charter bij Cuppen Logistics BV in Horst en maakt hierbij ook al jaren naar grote tevredenheid gebruik van Renault Trucks. Inmiddels is hij toe aan zijn 4e nieuwe Renault Truck. Zijn inruiler heeft zo'n 900.000 km probleemloos gedraaid.

Deze keer heeft Twan gekozen voor een Renault T 520 Special in de kleur BLACK/BLUE. Deze is voorzien van een luchtgeveerde vooras, een ruime achterwandkast af fabriek en Roadpad navigatie en audio systeem. Daarnaast zijn enkele features specifiek voor deze truck gemaakt, zoals de speciaal ontworpen RVS kist met lade en de lange custom made zonneklep. Het speciale spuitwerk, Knoops donderblauw metalic, is uitgevoerd door Truck Color Design (TCD) uit Kelpen-Oler. De licht- en luchtsteun en de vlonder komen van Van Kessel Truckstyling.

Twan Knoops Transport heeft dus een prachtige nieuwe truck in ontvangst genomen. Echt een plaatje om naar te kijken!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu