volvo

Afgeleverd aan Transport Taillie

Transport Taillie uit het Belgische Lochristi is twee prachtige Volvo Trucks rijker! Beide trucks zijn FH's in de huisstijlkleuren van Taillie, maar dankzij kleine verschillen in zowel exterieur als interieur, zijn beide trucks uniek.

Slechts één van de twee trucks heeft gespoten wielringen op de vooras, één van de twee heeft het Volvo Iron Mark zichtbaar en één van de twee heeft een persoonlijke tekst op de zijkant. Daarnaast is bij één truck gekozen voor verstralers op het dak en hebben de trucks de flitslichten ieder op een andere plek in de grille zitten.

Deze Volvo Trucks worden toegevoegd aan het zeer veelzijdige wagenpark van Transport Taillie. Taillie richt zich op transport in zowel binnen- als buitenland. Dit doen zij vooral in onderaanneming. Daarnaast zijn zij inzetbaar voor kipvervoer. Hiervoor beschikken zij over een aantal speciale kipopleggers.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu