volvo

Afgeleverd aan Transpo Nuth BV

Afgelopen week hebben we bijgaande Volvo FH 8x2V met Palfinger PK 65002 SH F High Performance autolaadkraan mogen leveren aan Transpo Nuth Materieel uit Nuth.

Als specificatie voor het chassis is gekozen voor een 8x2V tridem as opstelling waarvan de 1e– en de naloopas zijn uitgevoerd als 10 tons assen. Door het gebruik van aslastoptimalisatie kan de best mogelijke aslastverdeling worden gekozen. Volvo Dynamic Steering en de vertrouwde I-Shift versnellingsbak maken het geheel compleet. Terberg Techniek uit Baarlo leverde de imposante Palfinger autolaadkraan en verzorgde tevens de opbouw van de door VDA Konstruktie ge-engineerde opbouw.

Transpo-Nuth is een dienstverlener die in vele gespecialiseerde markten thuis is. Door een betrouwbare en klantgerichte manier van werken en het continu streven naar verbeteringen op het gebied van kwaliteit, laten ze niets aan het toeval over.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu