volvo

Afgeleverd aan TN Transport

Eén krachtpatser komt zelden alleen... Dat bewijst deze FH Edition2 nadat we gisteren al een "dikke Volvo FH Globetrotter XL 25 jaar jubileumeditie" hebben mogen delen.

Deze matzwarte Volvo FH Edition2 4x2 met 500 pk is afgeleverd bij TN Trans in Denderleeuw. TN Trans is een familiebedrijf voor vrachtvervoer en heeft meer dan 30 jaar ervaring in de transportwereld. Zij hebben de beschikking over een tiental grote vrachtwagens en specialiseren zich in vervoer naar adressen over heel de Benelux en Frankrijk. Hun nieuwe Volvo truck is voorzien van Volvo I-save. Dit maakt het mogelijk om zo'n 7% brandstof te besparen op de langere afstanden. En hoe verder je rijdt, hoe meer je bespaart. Ideaal voor TN Trans en hun grote actieradius.

De Edition2 is tevens voorzien van 6 verstralers met standlicht, LED werklichten op verschillende plekken en LED sierverlichting op verschillende plekken. Onder de cabine is een 7L watervat in de opbergruimte geplaatst. Daarnaast zijn een prachtige bullbar en de twee herkenbare Michelin mannetjes toegevoegd. De windschermen krijgen nog een persoonlijk tintje en dan is deze prachtige verschijning klaar om aan het werk te gaan.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu