volvo

Afgeleverd aan Terra Constructa Margraten

Terra Constructa uit Margraten heeft afgelopen week deze prachtige Volvo FH 8x4V in ontvangst genomen! In de basis is dit een standaard Volvo 6x4V chassis waar door Terberg Techniek IJsselstein een extra 10 tons as is bijgebouwd. Verder is het tandemstel uitgevoerd als C-ride, dus wide-spread en hydraulisch gestuurd en geveerd, waardoor een 43 tons voertuig is ontstaan! Terberg Techniek uit Baarlo heeft het chassis voorzien van een 30 tons VDL kabelafzetsysteem.

De FH zelf is verder voorzien van alles dat bij een dergelijk voertuig hoort. Om te beginnen 540 pk, een overdrive I-Shift versnellingsbak in combinatie met naafreductie en speciale Construction software, een 10 tons vooras, Volvo Dynamic Steering, kruipversnellingen zowel voor- als achteruit en voor alle veiligheid en niet gebruikelijk op dergelijke voertuigen: Forward Collision Warning in combinatie met Adaptive Cruise Control en Lane Keeping Support. Deze laatste optie zorgt er mede voor, in combinatie met Volvo Dynamic Steering, dat het voertuig gecorrigeerd wordt bij het onnodig verlaten van de rijbaan. Een echte veiligheidsoptie van Volvo!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu