renault-trucks

Afgeleverd aan Stichting Werk voor Heerlen

Stichting Werk voor Heerlen is een aan de Gemeente Heerlen gelieerde stichting. Zij bieden leerplekken aan zoveel mogelijk mensen uit de doelgroep van de Participatiewet, om zo hun werknemersvaardigheden te versterken en perspectief te bieden op een arbeidsplek bij een reguliere werkgever. Daarnaast werkt er een vaste kern van ca. 160 medewerkers, waarmee de kwaliteit van dienstverlening van gemeentelijke opdrachten gewaarborgd is. De kernactiviteit is (groot) groenonderhoud. Voor deze kernactiviteit zocht Werk voor Heerlen een nieuwe vrachtwagen, waarbij zij compleet ontzorgd worden. Hiervoor werd in 2019 een aanbesteding uitgeschreven, welke aan ons gegund werd.

Aan Werk voor Heerlen leverden we een stoere Renault C 380 6x2 vrachtwagen, welke door Terberg Techniek in Baarlo werd voorzien van een Palfinger autolaadkraan en AJK achteroverkipper. Dit krachtige werkpaard biedt de chauffeur veel comfort, zowel rijdend (door onder andere de Optidriver versnellingsbak en de comfortabele cabine) als werkend. Zo heeft de kraan een niet te evenaren werksnelheid, kent de auto een uitstekend stabiliteitbewakingssyteem bij het kranen en kan er eenvoudig gewisseld worden tussen grijpers en andere hulpstukken. De achteroverkipper is voorzien van geanodiseerde aluminium draaikappen. Wat een stoere bak!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu