volvo

Afgeleverd aan S&S Transport

Nog een prachtige aflevering! Weer een Volvo FH I-save en wat voor een! Deze is gemaakt voor S&S Transport uit België. S&S Transport rijdt voor het Belgische bedrijf Lamifil. Gedreven door kwaliteit en innovatie, is Lamifil uitgegroeid tot een gereputeerde wereldwijde fabrikant van innovatieve kabel- en draadproducten in koper, aluminium en koper en aluminiumlegeringen en S&S Transport maakt hier deel van uit.

Brandstof besparen zonder dat u concessies hoeft te doen aan rijeigenschappen. Dat is mogelijk met Volvo FH met I-Save. De combinatie van de nieuwe D13TC-motor met verbeterde, geavanceerde brandstofbesparende functies zorgt ervoor dat de brandstofkosten tot 7% kunnen worden verminderd op de lange afstanden. Daarnaast is deze Volvo FH I-save een opvallende verschijning door de prachtig rode kleur en de bullbar voorop. Met verschillende verlichtingselementen valt hij ook in het donker goed op.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu