volvo

Afgeleverd aan Roost Olie

VOLVO FM - 8x2 - 420 pk

We mochten dit pareltje afleveren bij Roost Olie in Nederweert. Deze Volvo FM is voorzien van Volvo’s krachtige 13 liter motor met 420 pk. Hij is rondom volledig voorzien van luchtvering. Voor superlicht sturen is de auto voorzien van Volvo Dynamic Steering. LAG heeft de auto voorzien van een ruime tankinstallatie. Deze heeft een inhoud van maar liefst 30.000 liter. 

Voor de veiligheid van zowel chauffeurs als medeweggebruikers is de truck uitgerust met Forward Collision Warning met Adaptive Cruise Control en noodstopremlichten. Er is eveneens een achteruitrijcamera aanwezig en voor nog meer veiligheid heeft de spiegel aan de bijrijderskant ook een extra dodehoekcamera.

De chauffeur heeft een luxe werkplek in de FM-Globetrotter cabine. De auto is uitgerust met een geïntegreerd navigatiesysteem, Driver-pakket, lederen bekleding en een verstelbaar stuurwiel inclusief neck tilt. Aan de voor- en achterkant is de auto uitgerust met LED-verlichting.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu