volvo

Afgeleverd aan RD TRANSPORT

VOLVO FH16 - 4x2T - 750 pk

Wat te denken van deze geweldig dikke FH16. Aan Roger Dackus van Truck & Trailer - Maastricht hebben we van de week deze geweldenaar mogen afleveren.

Waar zullen we beginnen? Het gaat hier om een FH16 met maar liefst 750 pk, 3550Nm aan koppel en daaraan gekoppeld de Volvo Compact Retarder, uiteraard de ruime Globetrotter XL cabine met een mediapakket inclusief navigatie, een Visibility Plus pakket inclusief LED-verlichting en de befaamde dodehoekcamera gemonteerd in de spiegelsteun aan passagierszijde, een luchtgeveerde vooras, een dubbel accupakket en onder andere ook nog onze I-Park Cool standairco. Om het comfort, dat al van hoog niveau is, verder te verbeteren is er een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en een luchtgeveerde bijrijdersstoel gemonteerd, afgewerkt met strak lederen bekleding.

In de kleur Urban Grey Metallic is dit een prachtige verschijning geworden zeker ook met de Lazer Triple R-1000 verstralers op de dakbeugel en de, in kleur gespoten, side-bars van Light-Fix.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu