renault

Afgeleverd aan Peeters Bike Totaal

Al sinds 2000 is Bike Totaal Peeters een begrip in regio Heel. Naast Heel hebben ze ook een vestiging in Heythuysen! Met merken zoals Batavus, Sparta, Gazelle, RIH, Qwic en Dutch ID hebben ze een breed assortiment en voor ieder wat wils. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met uw fietsvragen, biedt Bike Totaal Peeters ook diverse andere services aan. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een leenfiets (ook voor langere tijd), het bieden van advies en het ontzorgen door onder andere betaling in termijnen. Na een aankoop zorgen zij tevens voor service met de servicebus.

Vanwege de groei binnen de rijwielmarkt heeft Peeters het wagenpark uitgebreid met wederom een Renault Master. Deze keer gaat het om een L3H2 met 150 pk en voorzien van een navigatiesysteem. De bedrijfswagen is geheel in de blauwe huisstijl gehuld. Om de rijwielen op een zo efficiënt mogelijke manier te vervoeren, is ervoor gekozen om een Renault Master zonder zijdeur te nemen.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu