volvo

Afgeleverd aan Mercuur Smart Logistics Venlo

Mercuur Smart Logistics is een allround logistiek dienstverlener welke recent 2 nieuwe Volvo FM 6x2 midliftas-trekkers en 2 Kraker walking floor opleggers in gebruik nam. De combinaties werden geleverd door Nebim B.V. en BEMO B.V. Het productfolie van Mercuur is hiermee uitgebreid omdat deze combinaties zullen worden ingezet in de bietencampagne.

Om de meest ideale combinatie op de weg te zetten werd een laag eigen gewicht met de juiste uitnutting van de aslasten gecombineerd; onder andere door het selecteren van een Volvo FM trekker met originele midliftas af-fabriek en verder voorzien van de bekende Volvo aandrijflijn met laatste generatie Step D motor en I-Shift versnellingsbak. De door BEMO B.V. geleverde Kraker Walking Floor opleggers voldoen aan de specifieke eisen voor dit werk en zijn verder onder andere voorzien van een elektrisch afdekzeil.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu