volvo

Afgeleverd aan Mercuur Smart Logistics Venlo

Eind 2019 heeft de Mercuur Groep haar Duitse branchegenoot Schiffer GmbH overgenomen. Deze strategische overname is gedaan om haar positie te versterken in de sierteeltlogistiek tussen Nederland en Duitsland. Met vestigingen op de veiling van Herongen en het Landgardterrein in Geldern/Lüllingen had Schiffer al meer dan 22 jaar een ijzersterke positie in het net bij Venlo over de grens gelegen tuinbouwgebied Niederrhein.

Vanaf het tweede kwartaal van dit jaar is de oude huisstijl van Schiffer GmbH geleidelijk en herkenbaar aangepast en daarmee de band tussen beide bedrijven ook visueel bevestigd. Deze nieuwe Volvo FM motorwagen is ook voorzien van de nieuwe huisstijl. Verder is de FM compleet uitgerust; buiten de gekende Volvo I-Shift heeft de truck onder andere een geïntegreerd navigatiesysteem en Forward Collision Warning met Adaptive Cruise Control en noodremfunctie. De geïsoleerde laadbak is voorzien door Schmitz en ingericht naar wens van de klant specifiek voor inzet in de sierteeltlogistiek.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu