renault-trucks

Afgeleverd aan Lenoir BV

Een Renault T 520 Sleeper Cab 6x2 Pusher voor Lenoir BV te Beek.

Lenoir BV uit Beek is werkzaam in rail- en spoorwegaanleg en -onderhoud in de breedste zin. Tevens passen ze (graaf)machines aan voor toepassing in de railinfra sector. Deze machines zijn ook te huur, inclusief personeel.

Voor hun nieuwe stoere Renault T zijn de wensen nauwkeurig in kaart gebracht. Aan de hand hiervan zijn de ideale werkomstandigheden gecreëerd. Met onder andere aslastsystemen afstellingen, gestuurde voorloopas, geïntegreerd camerasysteem en LED koplampen.

Bij het aankooptraject waren onder andere doorslaggevend: de service afstand, de mogelijkheid om zijn huidige trailer ook bij Nebim in service te nemen en de prijs-kwaliteit verhouding van de Renault Truck. Bij dit laatste punt kwam de door Renault Trucks geboden 3 jaar volledige garantie goed van pas. "Als een merk deze garanties afgeeft, dan heb ik wel vertrouwen", aldus Erik.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu