renault

Afgeleverd aan Koeriersdienst Steuten

Onlangs mochten we Koeriersdienst Steuten uit Weert blijmaken met een splinternieuwe Renault Master Red EDITION met chassis cabine! Gedompeld in een opvallende kleur rood doet deze Red EDITION zijn naam eer aan. De Renault Master is lichter, voorwiel aangedreven en uitgerust met een zuinige 165 pk twinturbo motor. Dankzij de ruime laadbak met schuifzeilen kan Koeriersdienst Steuten nu ook zonder problemen klanten helpen die pallets met lastige afmetingen willen laten vervoeren.

Koeriersdienst Steuten vervoert urgente en kostbare zendingen binnen heel Europa rechtstreeks van "A" naar "B". Door de rechtstreekse bezorging is het niet nodig om zendingen tussendoor om te laden, waardoor het de snelste en meest betrouwbare manier van wegvervoer is. Bovendien wordt de kans op beschadigingen aan de zending minimaal. Koeriersdienst Steuten levert de zendingen op exact de gewenste tijd bij de juiste persoon en met deze nieuwe Renault Master Red EDITION wordt dat nu nog makkelijker.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu