Afgeleverd aan Ittervoort Betoncentrale

Nebim in Weert leverde onlangs vier Volvo FMX betonmixers af aan Ittervoort Betoncentrale. Het betreft één Volvo FMX 8x4 met 10m3 Stetter mixer, 39t GVW en drie Volvo FMX 10x4 met 15m3 Stetter mixer, 49t GVW, waarbij het chassis compleet origineel af-fabriek zo wordt geleverd. Alle chassis zijn voorzien van een I-Shift versnellingsbak en Volvo Dynamic Steering.

Ittervoort Betoncentrale (BCI) is de specialist in beton, betonpompen en monolietvloeren voor bedrijven en particulieren in Nederlands en Belgisch Limburg en Zuidoost-Brabant. Ittervoort Betoncentrale ligt aan de A2 richting Eindhoven en aan de A73 richting Venlo en Roermond en dichtbij de E314 richting Genk en Hasselt.

Voor Ittervoort Betoncentrale is geen klantvraag te gek. Van het standaard storten van vloeren en wanden in bouwprojecten tot het leveren van speciaalbeton voor prefab goten langs startbanen op Schiphol. Ook steeds meer innovatieve toepassingen komen voor, zoals zelfverdichtende beton voor prefabproducten. Voor kleurwensen worden op verzoek monsters vervaardigd.

Benieuwd naar de Volvo FMX?

Ontdek de Volvo FMX


Bekijk ook http://www.ittervoortbetoncentrale.nl/