volvo

Afgeleverd aan ICTS Group en GLE Group

Een mooie samenwerking met mooie nieuwe Volvo Trucks!

Zowel ICTS Group (ICTS Services NV in Zeebrugge) als GLE Group zijn voorzien van nieuwe trucks. De ICTS Group is dé one-stop-shop partner op het gebied van trailer verhuur, onderhoud en fieldservices aan eigen of gehuurd rollend materieel. GLE is gespecialiseerd in het overnemen en actief managen van de onderhoudsdiensten van transportbedrijven. Gezien de grote omvang van de vloot van ICTS heeft ICTS ervoor gekozen om het onderhoud door GLE Group te laten doen.

Bij alle drie de Volvo Trucks die Nebim Gent mocht leveren, gaat het om een Volvo FM11 4x2 met 430 pk motor. Ze worden onder andere ingezet voor verplaatsing van trailers tussen de verschillende vestigingen en het vervoeren van opleggers ten behoeve van keuringen. Met de aanschaf van deze Volvo's FM zijn beide bedrijven ecologisch verantwoord bezig, aangezien de trucks zijn voorzien van brandstofbesparende technologieën en voldoen aan de laatste euro norm.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu