volvo

Afgeleverd aan HSV Transport & Expeditie

HSV organiseert en optimaliseert transport met een kwalitatieve en persoonlijke no-nonsense aanpak. HSV (Hansbeeks Snelvervoer NV – H.S.V. Expeditie NV), een begrip dat staat voor zowel Expeditie als Transport. Ze garanderen een uitstekende service voor al uw transporten van en naar Spanje, Portugal, Italië, Zweden, Noorwegen en Benelux, zowel in deel- als volle ladingen.

De Volvo FL die ze nieuw mochten ontvangen is voorzien van een laadklep en schuifzeilen aan weerszijden. Ideaal om de truck snel en makkelijk te laden en te lossen. Daarnaast zijn zowel de cabine als de opbouw voorzien van de huisstijl kleuren en logo's.

De Volvo FL is uitgerust met de krachtigste motor uit het segment (D5 met 240 pk), een geoptimaliseerde I-Sync-versnellingsbak en weegt 500 kg minder dan een vergelijkbaar voertuig met 6 cilinders. En dat betekent meer laadvermogen, betere rijeigenschappen en goede mogelijkheden om te manoeuvreren in drukke stadscentra.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu