volvo

Afgeleverd aan Herpertz Kraanverhuur, Transport & Berging

Recent geleverd aan Herpertz Kraanverhuur: dit zeer complete en unieke multifunctionele concept;

Gekozen is voor een Volvo FM 6x4 met medium chassishoogte, rondom luchtgeveerd met een 10tons luchtgeveerde vooras. Verder is de truck af-fabriek geleverd met front frame extension (verlenging van de chassisbalken voor de cabine) voor de gemonteerde steunpoot voor de cabine. Volvo Dynamic Steering en Volvo I shift met construction software completeren de uitvoering. De truck is én uitgevoerd met koppelschotel (inzet als trekker) alsook voorzien van een vangmuilkoppeling en een afneembare laadbak voor gebruik als bakwagen. De opbouw, welke is voorzien door Van Rijssel Carrossiebedrijf, is verder voorzien van een HMF 5020 OK6 autolaadkraan.

Binnen de diensten van Herpertz Kraanverhuur, Transport & Berging vallen onder andere: mobiele toren- en telekranen, vaste torenkranen, verreikers en heftrucks, intern machinetransport / fabrieks verhuizingen, speciaal transport, rijplatenverhuur en (inter)nationale truck- en busberging. Herpertz is dankzij het uitgebreide machinepark uitstekend in staat om objecten zorgvuldig te verplaatsen.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu