Afgeleverd aan Herpertz Kraanverhuur, Transport & Berging

Deze Volvo Trucks FM 8x4 vrachtwagen 540pk met 2 voorassen en rondom luchtvering is afgeleverd aan Herpertz Kraanverhuur, Transport & Berging door Nebim in Weert. Een innerliner met doorlopend chassis naar de voorzijde t.b.v. de aan de voorzijde geplaatste steunpoot. De FM is o.a. voorzien van een I-Shift versnellingsbak met offroad software. 

De opbouw is verzorgd door RN Transporttechniek en mede door een goede afstemming met Nebim B.V. optimaal afgestemd. De open laadbak kan tevens worden voorzien van een koppelschotel waardoor de truck ook als trekker kan worden ingezet. De autolaadkraan is een Palfinger PK110002.

Binnen de diensten van Herpertz Kraanverhuur, Transport & Berging vallen onder andere: mobiele toren- en telekranen, vaste torenkranen, verreikers & heftrucks, intern machinetransport / fabrieks verhuizingen, speciaal transport, rijplatenverhuur en (inter)nationale truck- en busberging. Herpertz is dankzij het uitgebreide machinepark uitstekend in staat om objecten zorgvuldig te verplaatsen.

Benieuwd naar de Volvo FM?

Ontdek de Volvo FM


Bekijk ook http://www.herpertz.nl/