volvo

Afgeleverd aan Gaverland Vervoer

Weer een mooie aflevering voor een trouwe Volvo Trucks klant!

Gaverland Vervoer beschikt inmiddels over ongeveer 14 prachtige Volvo Trucks en bijna 20 versterkte kippers. Zij zijn gespecialiseerd in het vervoer van losgestorte goederen zoals meststoffen, ferrolegeringen, kolen, klei, steenslag en schroot. Ze hechten veel waarde aan de strengste milieunormen en zijn steeds op zoek naar het beste voor hun omgeving en chauffeurs.

De nieuwe Volvo FH die ze aan hun vloot hebben toegevoegd, sluit hier perfect op aan. Buiten het feit dat hij qua uiterlijk perfect in het rijtje past, is hij ook qua prestaties ideaal voor Gaverland. Een milieubewuste keuze zonder in te leveren op comfort en prestaties. Met onder andere I-Save en I-Shift denkt de truck goed mee tijdens een rit, waardoor een optimale brandstofbesparing wordt gerealiseerd. Vooral ideaal voor de langere afstanden, zoals de afstanden die Gaverland aflegt binnen de Benelux en naar Duitsland en Noord-Frankrijk.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu