volvo

Afgeleverd aan Galico

Vanaf nu is deze opvallende Volvo FL te zien op de Belgische wegen! Galico is grootdistributeur van een breed productassortiment. Om hun aanbod duidelijk te structureren maken zij gebruik van 4 productgroepen, ieder met een eigen huismerk. Escalo en Practo Garden zijn hier voorbeelden van. Galico heeft ervoor gekozen om deze nieuwe Volvo FL te voorzien van Practo Garden -logo en -huisstijl. Trucks in de huisstijl van de andere merken waren al aanwezig. Deze FL is dus een mooie aanvulling op het wagenpark.

Voorzien van een dodehoekcamera en een achteruitrijcamera is deze Volvo FL lekker veilig en eenvoudig in gebruik, ook in de drukkere stadscentra. De gesloten laadkast met sterke laadbrug is ruim en biedt genoeg transportruimte voor de grotere leveringen. Toch is het een relatief compacte truck en is het van alle gemakken voorzien.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu