volvo

Afgeleverd aan Dumont F en F Sprl

Een aflevering met extra veel lichtjes!

Varkenshandel Dumont F en F Sprl uit Saint-Sauveur heeft onlangs deze grote zilvergrijze Volvo FH 4x2 I-Save in ontvangst mogen nemen. Deze prachtige truck heeft een 500 pk motor en is voorzien van een aantal extra verlichtingselementen, zowel leuke als nuttige lichtjes. Zo zijn 4 ovale verstralers en 2 zwaailichten op de dakboog gemonteerd, werklicht op zowel de rechter als linker opstap, breedtelichtjes voor- en achteraan, 4 LED's in de grille, 15 rode LED's op de achterzijde van de cabine en 2 op de spiegels, 2 rode lichtjes in de cabine, 2 oranje LED's in de grille en tot slot is ook de dakboog zelf nog voorzien van LED-verlichting. Poeh... Dat zijn er genoeg!

Maar laten we door al die lichtjes niet vergeten dat we het hier over een Volvo I-Save hebben. Dit betekent dat de truck is ontwikkeld om extra brandstofbesparend te zijn. Mede dankzij de D13TC-motor, de zeer brandstofefficiënte motor van Volvo Trucks, wordt een extra brandstofbesparing van 7% mogelijk gemaakt. Ideaal dus!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu