volvo

Afgeleverd aan D'haene Grondwerken

Deze stoere Volvo FH heeft een nieuw thuis! D'haene Grondwerken uit het Belgische Kluisbergen heeft hem onlangs in ontvangst mogen nemen. De 8x4 bakwagen met verlengd chassis is voorzien van luchtvering, koppelschotel en een sterke op afstand bedienbare kraan. Daarnaast heeft deze Volvo als één van de weinige trucks twee extra steunpoten voor aan het chassis bevestigd. Dankzij de achteruitrijcamera en de dodehoekcamera is deze truck extra veilig in gebruik. De zilvergrijze kleur in combinatie met de blauwe accenten vertegenwoordigen de huisstijl van D'haene Grondwerken. Dat ook de kraan blauw is, maakt de truck compleet. Het is een plaatje om te zien!

D'haene Grondwerken richt zich op grond-, beton- en afbraakwerken. Deze Volvo FH is een mooie toevoeging voor hun gevarieerde wagenpark. Een sterke partner voor het zwaardere werk.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu