volvo

Afgeleverd aan Brauer Grondverzet en Transport

Brauer Grondverzet en Transport uit Belfeld voegt drie Volvo FM 460 LNG 4x2-trekkers toe aan de vloot. De reductie van CO2-uitstoot is de belangrijkste reden om te investeren in LNG-trucks. Deze trucks stoten namelijk tot 23 procent minder CO2 uit dan vergelijkbare dieseltrucks.

Brauer Grondverzet en Transport is vooral actief in Limburg en Duitsland. Deze drie LNG-trucks zetten ze specifiek in voor een opdrachtgever die milieubewust ondernemen hoog in het vaandel heeft staan, voor transport van grondstoffen van Duitsland naar Nederland. Daarbij is het mooi meegenomen dat ze in Duitsland tot en met 2020 geen Maut hoeven te betalen voor deze trucks.

Brauer Grondverzet en Transport is onderdeel van Brauer Groep. Ze zijn total supplier voor de buitenruimte. Zij kunnen de gehele buitenruimte inrichten en onderhouden: van grondverzet in de bouwsector en GWW, transport van losgestorte goederen, riolerings- en bestratingswerk tot de aanleg en onderhoud van groenvoorziening.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu