renault-trucks

Afgeleverd aan Bom Transport B.V.

Onbekend maakt vaak onbemind, maar soms kan iets onbekends positief verrassen!

Deze aflevering is hier een mooi voorbeeld van. Onlangs mocht Nebim Venlo deze Renault T sleepercab afleveren bij Bom Transport uit Oostrum. Het is de 2e Renault Truck in hun vloot. Bij de 1e waren ze zeer tevreden over onder andere het brandstofverbruik en chauffeurs waren positief verrast over het comfort en de prestaties. Dat smaakte naar meer!

Deze 2e Renault Truck is een sleepercap met 430 pk motor. De cabine is lang en heeft een verhoogd dak voor meer ruimte en gemak voor de chauffeur. Dankzij het toegevoegde Comfort Pack komen hier nog verschillende extra's bij waardoor het de chauffeurs aan niets ontbreekt. Daarnaast zijn de Renault T trucks zo uitgerust dat ze zuinig in verbruik en milieuvriendelijk zijn. De langeafstand trucks van Renault Trucks zijn uitgerust met DTI 11 en DTI 13 Euro 6 Step D-motoren. De motoren voor modeljaar 2020 zorgen voor een reductie van 3% in brandstofverbruik en CO2-uitstoot in vergelijking met de vorige generatie.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu