renault

Afgeleverd aan ATT - AandrijfTechniek Totaal

Stoere aanwinst voor ATT - AandrijfTechniek Totaal

ATT - AandrijfTechniek Totaal is technisch leverancier in werktuigbouwkunde. Hun specialisme bestaat voornamelijk uit asuitlijning, riemschijf uitlijning en lager revisiewerkzaamheden. Deze werkzaamheden kunnen veelal worden uitgevoerd in de werkplaats te Wessem. Voor de werkzaamheden op locatie maken zij gebruik van een zeer rijk uitgeruste Renault servicebus.

Met de vorige Renault servicebus hebben ze maar liefst 10 jaar naar volle tevredenheid gereden. De nieuwe servicebus is wederom een Renault Master geworden. Deze keer een Master L2H2 met 180 pk. De wagen is helemaal zwart met super gave belettering. De RVS sidebars en de mooie lichtmetalen velgen met een draagkracht van meer dan 3500 kg maken deze auto echt af. Door de tevredenheid over zowel het merk Renault als de service van Nebim was de keuze voor ATT snel gemaakt.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu