Afgeleverd aan APK Wegenbouw Susteren

In samenwerking met de firma Burtec uit Nieuwegein hebben we afgelopen week deze nieuwe Volvo FM 4x2V met emulsie spuitunit geleverd aan APK Group Wegenbouw uit Susteren! De Volvo is voorzien van een aantal praktische gemakken waaronder Volvo Dynamic Steering en een aparte kruipversnelling. Volvo Dynamic Steering is een groot genot voor de chauffeur. Zeker bij het manoeuvreren van dit voertuig zorgt dat voor veel minder belasting. De aparte kruipversnelling zorgt er bij het inschakelen voor dat er langzamer dan stapvoets kan worden gereden zonder dat de koppeling wordt belast.

Verder hebben we de FM voorzien van een 420 pk 13 liter motor, een 9 tons vooras en voor het werk toegespitste Construction software in de I-Shift versnellingsbak. Tevens is er een Mediapakket geleverd compleet met navigatie.

De Burtec emulsie spuitunit is speciaal ontwikkeld om de “kleeflaag” voor het asfalteren met hoge druk aan te brengen op het asfalt. Met behulp van de emulsie spuitunit wordt deze laag zeer gelijkmatig verdeeld en ontstaat er een zeer gelijkmatig sproeibeeld. De gehele installatie is verder naar wensen van de klant op maat samengesteld!


Bekijk ook https://www.apkgroup.eu/