renault-trucks

Afgeleverd aan Ambrosius Group (A-Group)

Uitbreiding voor A-Group

Fervent Renault Truck gebruiker en één van de oudste klanten van Renault Trucks in Limburg. We hebben het over Ambrosius Group uit Swolgen! Zij mogen een nieuwe Renault T aan de vloot toevoegen. Met een vloot van ongeveer 20 trekkers (hoofdzakelijk Renault Trucks) is Ambrosius een serieuze speler binnen de transportsector. Ze zijn gespecialiseerd in het vervoer van zeecontainers en daarnaast het vervoeren van verschillende goederen met hun diverse soorten trailers. Ook urgent cargo is geen enkel probleem. Ambrosius is gevestigd nabij de A67, de A73, de Duitse grens én de binnenvaarthavens van Venlo, Wanssum en Nijmegen. Een ideale uitgangspositie dus!

De in een zachte blauwgrijze tint gespoten truck is een Renault T sleepercap met een 440 pk motor. Een opvallende verschijning van buiten en een zeer complete uitvoering van binnen. Met "full options" is deze truck van alle gemakken voorzien. Dankzij de lange cabine met verhoogd dak heeft de chauffeur veel bewegingsruimte en toch ook meer dan genoeg opbergruimte. Een ideale truck om lange ritten mee te maken!

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu