volvo

Afgeleverd aan AIMS tools

Een zwarte parel voor AIMS tools uit het Belgische Temse! Deze Volvo FH 8x2 beschikt over diverse verlichtingselementen zoals zwaailicht op het dak, flitslichten in de grille, extra werklicht bij de opstap en een mooie LED lichtbak vooraan op het dak. De achteruitrijcamera en de dodehoekcamera maken de truck veiliger. In de cabine is een persluchtaansluiting met luchtpistool toegevoegd. De kraan is op afstand bestuurbaar met de afstandsbediening. De gehele cabine is in dezelfde kleur. Zelfs de grille, opstappen, spiegelarmen, stalen constructiebumper en frontplaat. Opvallend: de kraan achter de cabine heeft de kleur rood! Dit voegt toch wat kleur toe aan deze compleet zwarte parel.

AIMS tools is een vaste waarde als webwinkel en groothandel met producten voor de bouwsector, de doe-het-zelver en allerhande bedrijven die nood hebben aan machines, bevestigingsmateriaal, industrie, voeding, ijzerwaren, gepersonaliseerde en beschermende kledij, enzovoort.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu