volvo

Afgeleverd aan AB InBev

AB InBev, een bekende bierbrouwer van merken als Jupiler, Hoegaarden en Hertog Jan, mocht niet één, niet twee, maar drie prachtige Volvo's FE 6x2 ontvangen! De Volvo's zien er gelikt uit. Voorzien van handige schuifzeilen zijn deze bakwagens snel geladen. Met aan de ene kant het beeldmerk van Jupiler en aan de andere kant het beeldmerk van Stella Artois zijn ze zowel herkenbaar als opvallend. Het beeldmerk van AB InBev staat op de cabine.

De FE's zijn helemaal in lijn met de duurzaamheidsambitie van AB InBev. Als brouwer zijn ze afhankelijk van natuurlijke ingrediënten en begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk een schoon en gezond milieu en klimaat zijn. De FE beschikt over Volvo I-Shift en Euro 6 motoren. Beide dragen bij aan minder uitstoot. De Euro 6 motoren maken het mogelijk om ook op gas (lage emissie) en biodiesel (tot 70% minder uitstoot t.o.v. gewone diesel) te rijden.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu