volvo Renault Trucks

Renault Trucks T voor VTI Horst

12-10-2015

VTI Horst heeft onlangs een Renault Trucks T 6x2 trekker met 430 pk in gebruik genomen. De truck wordt ingezet voor de levering en montage van staalconstructies. Hiervoor beschikt het voertuig over een 33 ton meter autolaadkraan van het merk Palfinger. Vooral de samenwerking met Renault Trucks-dealer Nebim was voor VTI Horst reden voor Renault Trucks te kiezen.

De Renault Trucks T 6x2 trekker van VTI Horst beschikt over 430 pk. Voor het leveren en monteren van staalconstructies is het voertuig voorzien van een Palfinger autolaadkraan van 33 ton meter. Om de wendbaarheid van de combinatie te behouden en juiste asbelading te verkijgen, is de trekker uitgerust met een 9-tons vooras en een gestuurde naloopas.

VTI Horst heeft reeds een Renault-Premium in gebruik. De positieve ervaringen die het bedrijf opdeed met deze truck en de goede samenwerking met Renault Trucks-dealer Nebim uit Venlo waren voor het bedrijf reden opnieuw voor Renault Trucks te kiezen.

Dick Lek, directeur VTI Horst, is tevreden over het nieuwe voertuig: “Onze chauffeurs rijden nu enkele maanden met de nieuwe Renault Trucks T. De ervaringen zijn louter positief. De truck is comfortabel en het brandstofverbruik gunstig. Dit maakt het echt een perfecte tool voor onze werkzaamheden.”

VTI Horst

VTI Horst b.v. maakt onderdeel uit van de Lek/Habo Groep, die door het gehele land actief is op het gebied van productie en installatie van energietechnische-, warmtekracht-, elektrotechnische-, koel- en verwarmingsinstallaties in utiliteit en tuinbouw.De gehele Lek/Habo Groep telt circa 300 medewerkers, waarvan ca. 40-45 in Horst.

Ontvang als eerste het laatste nieuws

Nebim Groep deelt elke maand een interessante nieuwsbrief boordevol informatie, weetjes en nieuws over haar assortiment trucks en bedrijfswagens, services en deals!

Door me in te schrijven ga ik akkoord met het privacybeleid

Nebim Nederland
Risseweg 36
6004 RM Weert

+31 (0)495 58 37 00
info@nebim.eu
Nebim Belgie
Industrieweg 150
B-9030 Mariakerke (Gent)

+32 (0)9 216 86 30
info@nebim.eu