Tracon Trailers

Nebim is verantwoordelijk voor de verkoop en service van Tracon-opleggers. Tracon Ecocombi is het merk getrokken materieel dat bekend staat als ontwikkelaar van innovatieve transportoplossingen. Tracon Trailers biedt bijna 1.000 basismodellen en ruim 800 opties. De trailers zijn standaard extra robuust gebouwd, waarbij ook de mogelijkheid geboden wordt de chassis thermisch te verzinken, zodat roest geen kans meer heeft.

Ook voor LZV

Binnen het aanbod is de LZV Combitrain is een goed voorbeeld. Een unieke LZV-oplossing om 60% meer volume te kunnen vervoeren. De Combitrain is de jongste LZV-configuratie. Deze Combitrains rijden in Australië al veel langer als B-double of in Scandinavië als B-train/Linktrailer. Omdat veel wagenparken van transporteurs zijn samengesteld uit trekkers en opleggers, ligt het voor de hand om te zoeken naar een LZV-configuratie waar het bestaande wagenpark voor gebruikt kan worden. Een LZV-middenasser achter de oplegger was voorheen de juiste oplossing. Echter, het is niet mogelijk om met de trekker de middenasser individueel te gebruiken. Voor een goed rendement moet een LZV-voertuig zo breed mogelijk binnen het wagenpark ingezet kunnen worden. Hiervoor is de LZV-middenasser uiteindelijk een kostbare keuze omdat meerdere opleggers voorzien zouden moeten worden van een (dure) vangmuilkoppeling. Met de Combitrain heeft Tracon Ecocombi de oplossing. Een "tussenoplegger" tussen de bestaande trekker en oplegger. Bij de Combitrain is het asstel schuifbaar. U kunt naar keuze als individueel voertuig rijden met ingeschoven asstel of als LZV-voertuig met uitgeschoven asstel, waarbij op het uitgeschoven deel een koppelschotel zit voor de volgoplegger.


Wilt u meer informatie over het aanbod dat Nebim Groep in samenwerking met Tracon Trailers u biedt, neem dan contact op met uw verkoopadviseur of uw Nebim vestiging.