3 jaar gratis onderhoud en apk bij Renault Trucks Master

Nebim biedt vanaf nu 3 jaar gratis onderhoud en apk bij aanschaf van een nieuwe Renault Trucks Master. Op deze manier willen we u laten kennismaken met onze dienstverlening waarin kennis en ervaring van de truckbranche centraal staan.

“Wij beschikken als importeur van zware en lichte bedrijfswagens over uitgebreide expertise van de transportbranche, verklaart Maarten Broens, verkoopdirecteur bij Renault Trucks Nederland. "Niet alleen kunnen we het perfecte voertuig samenstellen, we hebben ook veel kennis en ervaring op het gebied van wet- en regelgeving. Dit is een pré voor veel bedrijven waar transport geen key-business is. Bovendien geeft ons uitgebreide dealernetwerk de zekerheid dat professionele, snelle en betrouwbare service altijd dichtbij is.”

Uitrustingspakketten

Met zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, motoren van 110 tot 170 pk en specifieke uitrustingspakketten speelt de Renault Trucks Master perfect in op de eisen van diverse sectoren zoals de bouw, het personenvervoer, pakket en koeriersdiensten en geconditioneerd transport met geregelde temperatuur. Doordat de Master beschikt over een dubbele homologatie (Euro 6 Light Duty en Euro 6 Heavy Duty) is hij ook geschikt voor zware carrosserieopbouw zoals bijvoorbeeld een hoogwerker. Renault Trucks levert daarnaast ook complete carrosserieën af fabriek zoals een open- of gesloten laadbak of een kipper.

Onderhoud

Onderhoud aan de Renault Trucks Master is afgestemd op het gebruik van het voertuig. Nebim hanteert ruime openingstijden en biedt 24/7 service. Daarnaast is de werkplaats voor lichte bedrijfswagens speciaal ingericht om doorstroom te bevorderen en stilstand voor klanten tot een minimum te beperken.

De actie geldt voor alle typen Renault Trucks Master die vanaf 1 september 2017 worden verkocht en loopt door tot en met 31 januari 2019. Vraag naar de actievoorwaarden bij uw vestiging.