Renault Trucks D Cab 2 mIdeale truck voor stadsdistributie

Optimale distributie

Zoekt u een vrachtwagen met gemiddelde tonnage voor stedelijke omgevingen? Dan is de Renault Trucks D Cab 2 m de ideale distributietruck.

De Renault Trucks D Cab 2 m

  • Zeer wendbaar, dankzij de compactheid, in combinatie met een korte vooroverbouw
  • Geringe afmetingen, dus baant zich gemakkelijk een weg door de stad
  • Gemakkelijke instap voor chauffeurs dankzij de extra lage instaptrede en een handgreep aan zowel de bestuurders- als de bijrijderskant
  • Eenvoudig toegang tot de voorruit met een opstaptrede in de bumper
Renault D Cab 2 m
Renault D Cab 2 m - stad

Veilige stadstruck

Om de veiligheid van de bestuurders, van de lading en van andere weggebruikers te waarborgen biedt de Renault Trucks D Cab 2 m een zeer goed zichtveld die de bestuurder, in combinatie met een hoge rijpositie, een uitstekend zicht verleent. Voor een optimale veiligheid is de Renault Trucks D Cab 2 m uitgerust met een remsysteem met ESC. De vrachtwagen beschikt ook over een snelheidsbegrenzer, cruise control en Hill Start Aid.

Laag brandstofverbruik, hoog prestatieniveau

De Renault Trucks D Cab 2 m is uitgerust met een vrachtwagenchassis en is verkrijgbaar van 3,5 tot 7,5 ton. De Euro 6 DTI 3-motor van 150 en 180 pk biedt een hoog prestatieniveau. Daarnaast is de Renault Trucks D Cab 2 m uitgerust met een hoogwaardige aandrijflijn die het verbruik terugdringt. Voor een nog lager brandstofverbruik kan hij uitgerust worden met de geautomatiseerde Optitronic versnellingsbak.


Motoren

  • DTI 3: 130 / 180 PK

GVW

3,5→7,5 t

GCW

7→11 t

Wielbasisvarianten

  • 3182 → 4332 mm

Cabine

  • Enkele kantelbare cabine
  • Extra lage instaptrede

De beste service voor uw bedrijfswagen

U wilt alleen de beste service voor uw lichte bedrijfswagen, want u bent er immers van afhankelijk. Bij Nebim Groep kunt u rekenen op de meest professionele service die uw bedrijfswagen nodig heeft. Wij hebben de mensen en ervaring om úw onderneming te laten draaien. De ruime openingstijden van Nebim en de 24/7 service dragen hier aan bij. Daarnaast heeft Nebim speciaal ingerichte werkplaatsen in Weert, Venlo en Elsloo. Efficiënt en er op gericht om stilstand en onderhoud voor klanten tot een minimum te beperken. Het serviceniveau en de hoogwaardige kwaliteit is uiteraard ook doorgevoerd in de Start & Drive-onderhoudscontracten met drie dekkingsniveaus en geoptimaliseerde financieringen en verzekeringen.

Renault D Cab 2 m - bedrijfswagenservice

Uw verkoper

Noord- en midden-Limburg

Frank Schreurs
06 2205 4936
frank.schreurs@nebim.eu

Zuid-Limburg

Sjuul Thomassen
06 2353 1400
sjuul.thomassen@nebim.eu